avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Important!!! Bună ziua. As avea nevoie de soluții ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Important!!! Bună ziua. As avea nevoie de soluții și ajutor pentru ...

Ajutor!!!
Bună ziua.
As avea nevoie de soluții și ajutor pentru o mama cu 7 copii.
Povestea pe scurt suna cam asa, mama de naționalitate roman, căsătorită cu un musulman, stabilita fără acte în Emiratele Arabe Unite, cu 7 copii,fără o situație financiara, dorește sa vina în tara iar soțul nu o lasă.
Nu stiu unde sa ma adresez, ma puteți ajuta.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen431980 , utilizator 08:29, 29 Ianuarie 2023
Ar trebui anuntate autoritatile de acolo si Ambasada Romaniei din Emirate.
Trebuie actionat cu mare tact si delicatete.

Mama vrea sa vina singura sau cum?

Ar trebui sa stie si ambasada Romaniei.
Puteti apela la avocat pentru demersuri discrete ca sa nu afle sotul.
Este util de stiut ca avocatii se pot ocupa si de asa ceva si pot avea multa trecere la ambasade...

Femeile nu prea au drepturi acolo...

Exista o vorba potrivit careia o femeie valoreaza cam cat o camila sau chiar mai putin...prin acele zone sensibile...
O camila este destul de scumpa...
Nu este opinia mea, ca sa fiu inteles clar...

Trebuie o abordare tactica si in functie de faptul daca ea vrea sa se mai intoarca sau nu acolo...
Este un aspect esential acesta...caci avocatii solutii de iesire gasesc dar, de regula, doar o singura data...daca este vorba de situatii extreme...
Este recomandabil ca sotul sa nu cunoasca ca se fac demersuri...
Cel putin pana la un moment dat...

Scris din Bucuresti 2023
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara,
Ambasadei Romaniei din Emirate daca mai are cetatenie romana.
Bună ziua, va mulțumesc enorm de mult, trebuie sa va mai spun, situația este destul de complicata, din cei 7 copii sunt și 2 fete, una de 15 ani și una de 13 ani, pe cea ce 15 ani, tatăl a încercat sa abuzeze de ea, tatăl o ameninta pe mama ca o da pe mana politiei, trebuie sa mai specific, ca mama și copii nu au viza pt șederea din Emiratele Arabe Unite.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
Carmen431980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria cu un cetățean sirian AndreeaS19 AndreeaS19 Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - casatorie cu cetatean strain cristina camy cristina camy am si eu o intrebare am cunoscut un arab care este divortat,ce acte ii trebui pentru a se casatori in romania? va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca in dubai macul rosu macul rosu o cunostinta de a mea lucreaza de 6 luni in dubai pe baza unui conract de munca pe perioada nedeterminata .Are rezidenta pe 2 ani obtinuta de companie dar luna ... (vezi toată discuția)