avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Petitie la poliție. Bună ziua! Timp de un an,am tot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Petitie la poliție. Bună ziua! Timp de un an,am tot depus plângere la postul de ...

Bună ziua!
Timp de un an,am tot depus plângere la postul de politie ,împotriva fiului meu, ne-a amenințat cu moartea, ne-a bruscat ne-a dat lucrurile afară din casă.......toate cele relatate au fost înregistrate cu apeluri la 112.
Poliția, nu a făcutnimic în sensul de a ne apara, din contra se cunosc și mă cheamă tot pe mine la politie sa ma certe sa ma pună la zid!
Acum trei ani cuscrul mi-a spart bara la mașină, a ciuruit-o cu o șurubelniță, am repetat și mi-a zgâriat-o soția acestuia.......șeful de post ma cheamă și da de pereți cu mine,ne auzim din stradă!
Ce pot sa fac,unde sa ma duc pentru rezolvarea declarațiilor, si pentru a reclama postul de politie, ni au făcut nimic, dar absolut nimic, dacă te duci la post își pun mâna în cap nu știu cum sa scape de tine și se fofileaza ca să nu-ți dea nr de înregistrare, am cerut protecție pentru ca nua simțeam în siguranță, au spus ca ei nu au dreptul sa facă asa ceva.....
Și multe....unde sa fac reclamație ca aceștia sa -și facă treaba?

Mergeti la parchet, il reclamati si pe seful de post.
Faceți.plângerile în viitor direct la Parchet,sesizați Inspectoratul Județean de Politie pt lucrările nesoluționate etc.Angajați va avocat pt a urmări mersul anchetei etcetc.
Mulțumesc frumos pentru sfat!

Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea aisa-s aisa-s am un vecin care facand niste bani din constructii, cand i se pune pata pune muzica f tare intr-un foisor dupa batatura lui, pe seara ca sa ne deranjeze si mai ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare lupudm lupudm buna ziua ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia.......... au venit in ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice JACK-SLO JACK-SLO Locuiesc intr-un bloc de garsoniere conf. 1 la et. 3 Am fost linistit pana la et. 4 s-a mutat un nou locatar. Care sustine ca lucreaza in cadrul Politie TF, ... (vezi toată discuția)