avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua . Sotul lucrează la Penitenciar. Avem un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua . Sotul lucrează la Penitenciar. Avem un credit ipotecar ...

Bună ziua . Sotul lucrează la Penitenciar. Avem un credit ipotecar imobiliar din 2008.Acu ceva timp am înțeles ca s a aprobat plata ratei creditului ptr locuinta din localitatea unde au serviciul și pana la cumpărarea ei au stat cu chirie. Restul colegilor au primit aprobare și toți au luat credit imobiliar și li se decontează rata în locul chiriei. Noi dacă avem din 2008 contractul ni s a refuzat acest drept. Rste tot prima locuință în oraș, doar ca am luat atunci creditul. Problema este dacă celor de acum li s a aprobat plata ratei pe 30 ani sau cât lucrează în sistem, noua care mai avem doar 15 ani de ce nu se oate aplica acea lege? Contractul ipotecar imobiliar este ecelasi, doar timpul este mai din urma. Nu se poate aduce un act de la banca și sa fie luat de actualitate creditul cu data noii legi doar pe perioada rămasă din credit?
Cel mai recent răspuns: PANITA ROXANA , utilizator 07:32, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare lege valentinpit valentinpit ART. 2 (1) Poliţiştiilor de penitenciare cărora nu li s-a acordat locuinţă de serviciu potrivit art.1, alin. (1) şi care nici ei şi nici soţul/soţia ... (vezi toată discuția)
Contract credit imobiliar jim25 jim25 Buna seara. In vederea achizitiei une locuinte prin credit imobiliar, este nevoie de un codebitor pentru contractarea creditului. Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Drept civil - interpretare termen juridic "a contracta" Andrews10 Andrews10 Buna ziua, Mă interesează dacă termenul \"contractează\" dintr-o prevedere legală este acoperit de statutul meu de codebitor și garant in cadrul unui ... (vezi toată discuția)