avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Ma intereseaza daca in structura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Ma intereseaza daca in structura primariilor exista ...

Buna ziua,
Ma intereseaza daca in structura primariilor exista un oficiu cu atributii de control al asociatiilor de locatari.
Cheltuielile cu regia apartamentelor difera intre asociatii cu mai mult de 25% in aceeasi localitate ( acelasi cartier).
De asemenea, cine altcineva ar putea verifica activitatea unei asociatii de locatari.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:47, 31 Ianuarie 2023
Conform disp L nr 196/2018 asociatiile de locatari au avut termen limita in interiorul caruia sa actualizeze documentele pentru a se transforma in asociatii de proprietari
in cadrul fiecarei primarii exista serviciul de sprijinire si indrumare aociatii de proprietari,care detin autoritatea si competenta sa exercite control asupra asociatiilor de proprietari
Asa suna teoria - cum scrie @ynocentta, desi cam nimeni nu tre sa se bage in ceea ce se numeste asociatii de proprietari. Ca sunt reglementari, asta este foarte bine, dar mai puneti mana pe legislatie frati romani. Ca intrebati, aici pe forum, nu-i nicio suparare, dar chiar nici atat lucru nu stiti?
Te mai intrebi cum intre asociatii sunt diferente atat de mari la costuri...
Deveniti membri ai asociatiei de proprietari. Aveti drepturi, aveti obligatii. Sunteti cetateni europeni !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare "ascotiatie de proprietari" in cartier rezidential filipac filipac Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier rezidential din tara unde sunt cateva sunte de familii. Cartierul este relativ la inceput si cativa vecini vor sa facem o ... (vezi toată discuția)
Abuzuri în cadrul asociațiilor de locatari Gabi-M Gabi-M Bună ziua, Majoritatea membrilor asociației de proprietari din care fac parte este nemulțumită de activitatea actualei conduceri și ar dori schimbarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un bloc unde beciul este inundat ... alexandra50 alexandra50 Buna ziua,as dori sa stiu, intr-un bloc unde beciul este inundat si prezinta un focar de infectie, tevile de apa potabila zac in apa menajera, cea mai mare ... (vezi toată discuția)