avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună seara! Ptr vanzarea de catre o persoana fizica a ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună seara! Ptr vanzarea de catre o persoana fizica a doua terenuri ...

Bună seara! Ptr vanzarea de catre o persoana fizica a doua terenuri in anul 2023, a caror valoare cumulata depaseste 100.000 euro, trebuie platit TVA sau doar cele 1 sau 3 procente functie de perioada de timp de când le detine? Stiu ca in 2022 era un plafon ptr vanzarea a doua sau mai multe terenuri intr-un an calendaristic. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Tva vanzari de terenuri Canavaua Canavaua Daca o persoana fizica depaseste plafonul de 88.500 euro din vanzare de terenuri construibile intr-un an calendaristic, trebuie sa plateasca TVA de 19% pentru ... (vezi toată discuția)
Referitor la tva si impozit la vanzare terenuri intravilane (un ... GINACP GINACP Referitor la TVA si impozit la vanzare terenuri intravilane (un teren, doua, trei, etc.) de catre o persoana fizica: Cand esti platitor de TVA? (exemplu, ... (vezi toată discuția)
Cota de tva la vanzare apartament ionutlascu1993 ionutlascu1993 Salutare, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns legat de cota de TVA. In anul 2022 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare in care era mentionata ... (vezi toată discuția)