avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ...

Bună seara
La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus femeia de serviciu ?
Menționez nu locuim în țară și mergem poate o data la 2 ani. Întotdeauna și dacă am fost 3-4 zile am fost puși la taxe. Pentru apă ,gas și curent avem contoare separate fiecare apartament.
Cu gunoiul am rezolvat cu o cerere la primăria orașului .
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 11:56, 2 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe înțelesul tuturor: plătiți pt ca atunci când mai veniți să fie curat, sa funcționeze liftul, să aveți apa, etc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi legea 196 a asociatiilor de proprietari si va veti edifica ce trebuie si ce nu trebuie sa platiti. Acolo scrie clar cum se impart cheltuielile de intretinere.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
anatiti, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare. eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot ... ferlusca ferlusca Am si eu o intrebare. Eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot acest timp am platit toate cheltuielile aferente liftului ( intretinere, revizie, reparatii, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit remier remier Ce lege stabileste calcularea intretinerii pentru un apartament nelocuit pe perioada verii daca plec la o casa de vacanta pana in toamna cand vine frigul, si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui ... Ciobanu Eugen Ciobanu Eugen Buna seara. Detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui bloc. In acest bloc spatiile comerciale nu sunt pe aceiasi parte cu intrarea in casa scarii, ... (vezi toată discuția)