avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! O mătușă mi-a trims o procură ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! O mătușă mi-a trims o procură notarială de renunțare ...

Bună ziua!
O mătușă mi-a trims o procură notarială de renunțare la.succesiune.
In caz că decedează, mai are valabilitate procura sau la.momentul acela va fi nevoie de o altă procură din partea copiilor dumneaei?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:13, 30 Ianuarie 2023
Nu exista procura de renuntare.
Daca a lasat procura, inseamna ca a acceptat succesiunea si ca ramane mostenitoare.
Cititi-o cu atentie.

Pentru renuntare la o mostenire se da declaratie (nu procura)
Unde a facut procura?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
raluk0207, utilizator
Bună seara!
A dat o declarație notarială precum.ca nu are nici un fel.de pretenție.
In caz că moare mai este valabilă?
Succesiunea inca nu a fost dezbătută.

raluk0207 a scris:

Nu exista procura de renuntare.
Daca a lasat procura, inseamna ca a acceptat succesiunea si ca ramane mostenitoare.
Cititi-o cu atentie.

Pentru renuntare la o mostenire se da declaratie (nu procura)
Unde a facut procura?

Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
alexiastefania, utilizator
Dacă e declarație (și nu procura), nu are termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar sau proces la judecatorie? stallone84 stallone84 Bună ziua. Problema mea constă în felul următor: tatăl meu are o soră şi ambii părinţi decedaţi. Tatăl meu a decis că nu are nevoie de vreo parte ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune Mari44 Mari44 Sant casatorita de 38 ani cu sot deal doilea legitim Impreuna am cumparat un apartament 2 camere Acum 2 ani sotul a decedat. Sotul are doi copiii din prima ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara testament ContSters91464 ContSters91464 Cazul de fata e destul de complicat pt mine si incerc sa-l descriu cat mai clar. O doamna singura, in varsta, cu doi copii(fete). Una din fiice decedeaza, ... (vezi toată discuția)