avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONDITII DE FUNCTIONARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONDITII DE FUNCTIONARE

REPREZINT O SOC. COM. NOU INFIINTATA SRLCARE ARE URMATOARELE DOMENII DE ACTIVITATE: PAPETARIE, VANZARI CALCULATOARE SI COMPONENTE, FOTO, SERVICE CALCULATOARE.
UNDE AS PUTEA GASI LEGISLATIA CU CONDITIILE DE FUNCTIONARE PENTRU FIECARE DOMENIU DE ACTIVITATE, PENTRU A FUNCTIONA IN LEGALITATE.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:14, 11 Octombrie 2006
Legislatia de care intrebati este destul de vasta pentru a fi prezentata aici.

In principiu, am vazut ca nu desfasurati activitati care sa ceara autorizari speciale.

Nu va faceti probleme.
atat timp cat comercializati calculatoare fara a incalca drepturile de autor IT totul e OK
ma intereseaza in mod special pentru service calculatoare si foto care sunt conditiile. pentru service trebuie sa angajez personal calificat sau poate fi oricine?
indicat este sa angajezi personal calificat sau sa ai un contract de colaborare cu o astfel de firma. In caz contrar iti asumi riscul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni societate devalorizate ioanandrei ioanandrei Va rog, Suntem o societate ( SRL ) infiintata in baza legii 31/1990 , cu un anumit actionariat si care functionam de multi ani .Actionariatul are o anumita ... (vezi toată discuția)
Student, doresc sa infintez firma. Pr3st0 Pr3st0 In primul rand bine v-am gasit. In al doilea rand... doresc sa infiintez o firma ca si student in ultimul an la o facultate de informatica si ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru situatia in care ma aflu( pfa ) bogda_s bogda_s Buna! Situatia mea este urmatoarea;intentionez sa devin PFA pentru a putea desfasura o activitate independenta in domeniul IT.Domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)