avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoană angajată cu contract de munca, poate lua ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoană angajată cu contract de munca, poate lua pe o persoana ...

O persoană angajată cu contract de munca, poate lua pe o persoana apropiată( ruda) ca coasigurat la medicul de familie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 31 Ianuarie 2023
Nu poate lua asa ceva ... sotul, sotia sau parintii, fara venituri pot fi coasigurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Cum pot avea un card de sanatate? Somerafaravoie Somerafaravoie Buna ziua Am 56 de ani si nu mai lucrez din 2011 deci nu am mai cotizat la Casa de Asigurari de Sanatate dar am pe cartea de munca 30 de ani cotizati. Oare ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)