avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Aș dori un sfat într-o problemă mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Aș dori un sfat într-o problemă mai delicată cu ...

Buna ziua.
Aș dori un sfat într-o problemă mai delicată cu părinții mei.Ei mi-au oferit un apartament in momentul in care m-am căsătorit dar cu condiția sa nu il dăm în chirie.Eu,sotul si fetita nu stam acolo,ci la casa soțului pe care a luat-o înainte de căsătorie printr-un credit la bancă.Fiindca e tot mai greu din punct de vedere financiar, să plătim rate plus asociație lunar,dorim sa închiriem apartamentul care e pe numele părinților.As dori sa stiu ce forme legale există sa trec acel aprt pe numele meu,fara ca soțul sa beneficieze de ceva in caz de divorț (frica mamei mele) . Soțul e de acord sa semneze oricand ca el nu dorește nimic.
Mulțumesc din suflet pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: OANADORO , utilizator 21:24, 31 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soluția este ca părinții să vă doneze acel apartament. Astfel, în caz de divorț, soțul nu ar avea niciun drept asupra apartamentului.
Mulțumesc frumos pt răspuns.Sper sa ii pot convinge sa il doneze.

Dorin Voicilas a scris:

Soluția este ca părinții să vă doneze acel apartament. Astfel, în caz de divorț, soțul nu ar avea niciun drept asupra apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor ciorba ciorba Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)
Divort - credite Ralucca Ralucca Buna ziua, Asa cum poate multi credeau ca o casnicie dureaza o viata asa am crezut si eu insa am ajuns la momentul in care am spus \" ajunge \". Astfel, ... (vezi toată discuția)
Disperata ContSters164575 ContSters164575 sunt casatorita de 8 ani,am 2 fetite,una de 6 ani si o fetita de 3 ani.De 3 ani sotul meu ma inseala si de atunci au aparut certurile,am fost jignita batuta si ... (vezi toată discuția)