Buna ziua.
Aș dori un sfat într-o problemă mai delicată cu părinții mei.Ei mi-au oferit un apartament in momentul in care m-am căsătorit dar cu condiția sa nu il dăm în chirie.Eu,sotul si fetita nu stam acolo,ci la casa soțului pe care a luat-o înainte de căsătorie printr-un credit la bancă.Fiindca e tot mai greu din punct de vedere financiar, să plătim rate plus asociație lunar,dorim sa închiriem apartamentul care e pe numele părinților.As dori sa stiu ce forme legale există sa trec acel aprt pe numele meu,fara ca soțul sa beneficieze de ceva in caz de divorț (frica mamei mele) . Soțul e de acord sa semneze oricand ca el nu dorește nimic.
Mulțumesc din suflet pt ajutor.
Divort cu copil minor
ciorba
Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)
Divort - credite
Ralucca
Buna ziua,
Asa cum poate multi credeau ca o casnicie dureaza o viata asa am crezut si eu insa am ajuns la momentul in care am spus \" ajunge \". Astfel, ... (vezi toată discuția)
Disperata
ContSters164575
sunt casatorita de 8 ani,am 2 fetite,una de 6 ani si o fetita de 3 ani.De 3 ani sotul meu ma inseala si de atunci au aparut certurile,am fost jignita batuta si ... (vezi toată discuția)