avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Concediu de odihna in cazul programului in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Concediu de odihna in cazul programului in ture cum ...

Buna ziua! Concediu de odihna in cazul programului in ture cum se acorda? Ma refer l la situatia in care un salariat ar lua concediu de miercuri pana vineri, desi a lucrat doar marti, luni fiind tura libera , va intra in concediu miercuri sau joi? miercuri find tura libera dupa tura de munca de 12 ore? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 09:30, 1 Februarie 2023
Concediu de odihna incepe din ziua mentionata in cererea de acordare... nu se calculeaza in functie de ture.

In speta, va intra de miercuri.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru persoanele care lucreaza in ture, respectiv ... cristian dinca cristian dinca Buna ziua, pentru persoanele care lucreaza in ture, respectiv 12/24-12/48 zilele de concediu cum se calculeaza? Exemplu ; daca intr-o saptamana luni, marti ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa zi de repaus, va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul ... andrei-bogdan andrei-bogdan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa imi impuna sa imi iau concediu de odihna doar dupa o zi de repaus.Adica eu lucrez 12/ 24, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)