avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o întrebare :contractul de arendare al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o întrebare :contractul de arendare al pămîntului ...

Am și eu o întrebare :contractul de arendare al pămîntului de 2ha a fost făcut de mama, ea fiind arendatorul, și ea a decedat, arendasul nu a mai dorit sa ne dea în continuare arenda la copii arendatorului, motivind ca ea a murit și contractul nu mai este valabil, atunci, am mers la primărie am cerut rezilierea contractului, lam contactat prin telefon pe arendas, și mia zis ca nu-mi semnează nici un contract de reziliere, ce se poate face, un sfat, menționez, noi copii urmași arendatorului avem făcute succesiunea după moartea arendatorului, deci suntem în drepturi sa primim arenda, sau sa reziliem contractul, mulțumesc, aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Braescu Mina , utilizator 16:28, 31 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie vazut contractul, este posibil sa puteti recupera in anumite conditii arenda neplatita de la decesul mamei dvs. pana in prezent. De asemenea, pentru reziliere trebuie sa trimiteti o notificare arendasului in conditii legale si contractuale. Mergeti cu actele la un avocat si va va ajuta dupa analiza documentelor.
Va mulțumesc de răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendatorul a decedat. ce pot face moștenitorii pentru a rezilia contractul de arendă? vioricaber vioricaber in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am ... (vezi toată discuția)
Incetare contract arenda. deces arendator alinc2000 alinc2000 Buna ziua. In anul 2007 bunicul meu a incheiat cu o societate un contract de arenda pentru o perioada de 10 ani. In primavara acestui an au decedat ambii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda giovanni72 giovanni72 tatal meu detine un teren arabil in propietate si a inputernicit pe cineva cu procura sa arendeze terenul unei societati comerciale. Inputernicitul avind ... (vezi toată discuția)