avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca colaboratori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca colaboratori

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati sa-mi lamuresc urmatoarea situatie, eu detin o firma si am la mine prin contract o alta firma colaboratoare pentru prestari servicii de curatenie si eu le fac programul de lucru. Trebuie sa am la mine cate o copie a contractelor de munca ale personalului de la firma respectiva ?
Cel mai recent răspuns: Monica Popescu , utilizator 20:42, 2 Februarie 2023
Nu, intrucat nu aveti calitatea de punct de lucru, in sensul legii, al acelei societatii colaboratoare.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de munca 2h farcaselmircea farcaselmircea Buna ziua , urmeaza sa imi deschid o firma de curatenie imobiliara si as dori sa stiu care este salariu minim pe care il pot oferi la un contract de 2h , si ... (vezi toată discuția)
Detinatorii de contracte civile au obligativitatea de a se inregistra la finante? Emil P Emil P Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: O persoana fizica, prestatoare de servicii in baza unui contract civil are ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare punct de lucru mobil AdrianTudose AdrianTudose Buna seara, Voi demara un proiect personal, pe un SRL-D ce va activa in domeniul serviciilor. Mai exact se va ocupa cu oferirea de servicii de curatenie la ... (vezi toată discuția)