avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, o persoana in varsta de 83 de ani care are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, o persoana in varsta de 83 de ani care are parte dintr-un ...

Buna ziua, o persoana in varsta de 83 de ani care are parte dintr-un apartament impreuna cu sotia si cu cumnatamea. El poate la varsta lui sa se dea in intretinere si sa faca contract la aceasta varsta?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:53, 31 Ianuarie 2023
Dacă nu are probleme legate de discernământ, da, poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un cv-c apartament cu clauza de intretinere? daniela63 daniela63 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu 2 ani, tatal meu, in varsta de 74 de ani, impreuna cu sora mea (42 ani )si cumnatul meu ... (vezi toată discuția)
Situatie critica pentru un batran bolnav MENGHINA MENGHINA Buna ziua ! Va rog dac a stie cineva cum as putea rezolva aceasta situatie mai speciala: este vorba despre un batrin de 83 de ani care este singur,sotia ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar AlinaJ25 AlinaJ25 Buna ziua, Speta e urmatoarea: Bunica mea are 2 copii, tatal meu ( decedat) si matusa mea. La 76 de ani. In decembrie 2009 ea a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)