avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Știe cineva de unde se ia declarația pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Știe cineva de unde se ia declarația pe proprie ...

Buna ziua. Știe cineva de unde se ia declarația pe proprie răspundere pt cei care nu locuiesc la adresa din buletin,pt a beneficia de cardul de energie? Posta nu are așa ceva.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:59, 1 Februarie 2023
Va adresati direct la sediul primăriei localității pe raza careia se afla locuința
Pe pagina de Internet a primariei localitatii pe raza careia se afla locuința, a agențiilor județene pentru plati și inspecție sociala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului in strainatate corimia corimia Buna seara, Sunt stabilita in Franta impreuna cu copilul meu, care e inscris si frecventeaza scoala de aici. Am fost anuntata de primaria sectorului de ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)