avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla proprietarul unui teren abandonat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla proprietarul unui teren abandonat?

Buna ziua, stimati membrii ai acestei frumoase comunitati!
Va multumesc ca va luati putin din timpul vostru important pentru a ne raspunde si noua, celor mai putini nestiutori.

Situatia sta in felul urmator: Doresc sa achizitionez un teren din sectorul 1, Bucuresti, dar acest teren pare parasit, nu are nicio constructie pe el, este parasit din ce se vede, sau cel care-l detine nu-si da interesul deloc.

Unde ma pot duce sau la cine pot apela pentru a afla cine este proprietarul terenului sau daca are proprietar?
Cel mai recent răspuns: Mr Scarlat George , utilizator 11:15, 2 Februarie 2023
Buna ziua!Puteti merge la primaria sectorului 1,urbanism si sa intrebati.
Interesati-va la ocpi,la serviciu urbanism din primarie
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Identificare proprietar teren caalex caalex Buna ziua, cum pot identifica proprietarul unui teren care pare abandonat? Ma intereseaza sa fac o oferta pentru cumparare. Mentionez ca terenul este in ... (vezi toată discuția)