avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Tatăl meu a fost prizonier de război de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Tatăl meu a fost prizonier de război de către ...

Bună ziua,
Tatăl meu a fost prizonier de război de către partea sivietica în perioada 1944-1946,la decizia care am primit-o ca beneficiez de indemnizatie ca și fiu, mi se spune ca am dreptul la 50% din indemnizația care ar fi primit-o tata,respectiv la 700 lei pentru fiecare an de persecuție.Eu primesc din 2021 tot aceasta suma de 700 lei,nu ar fi trebuit sa primesc 1400 lei dacă a avut doi ani de persecuție?Ce trebuie sa fac acum pentru a primi corect indemnizația și sa mi se calculeze și retro tot ce trebuia sa primesc.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Prizonier de razboi rusia mariahagioglu mariahagioglu Buna seara, Respectuos,va rog sa-mi comunicati,perioada de prizonierat a tatalui meu1942-1944,in ce articol de lege se incadreaza,se primeste indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Beneficiar lege 221/2009 mariaistrati mariaistrati Tatal meu a fost prizonier de razboi in U.R.S.S. incepand cu 23 august 1944. In 2001 a decedat, dar mama continua sa beneficieze de prevederile Decretului- ... (vezi toată discuția)