avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DISCUTII INTRE SCARI DE BLOC PT CONTORIZAREA APEI.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DISCUTII INTRE SCARI DE BLOC PT CONTORIZAREA APEI.

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari (A; B; C) in forma de L. Blocul are pt fiecare scara beciuri, care foloseau inainte ptr depozitarea lemnelor necesare incalzirii apartamentelor. Acum scara B si C doreste sa contorizeze apa, dar nu poate pt ca intrarea apei in bloc se face pe la scara A. Cei de la aceasta scara nu le da voie, motivand ca le va produce condens la baie si bucatarie (DUSUMEAUA ACESTORA ESTE TURNATA DIN CIMENT CU O GROSIME DE APROXIMATIV 20 - 25 CM.), iar cordoanele pt apa vor fi montate sub aceasta. Mai nou am inteles ca vor fi lasati daca i se platesc bani. CUM VEDETI D-VOASTRA REZOLVAREA PROBLEMEI?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
gepop, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:56, 1 Februarie 2023
Sa plateasca, nu e nimic anormal.
motivand ca le va produce condens la baie si bucatarie

vor fi lasati daca i se platesc bani

Conditia contorizarii si executarii infrastructurii pentru apa este achitarea unei sume financiare-impunere pe care beneficiarii instalatiei de apa au dreptul sa o accepte sau nu
Pretentia financiara nu are temei legal
Retinerea invocata prin producerea de condens se poate indeparta prin izolarea tavanului beciului
Fiind vorba despre imobil de locuit in comun,problema poate fi solutionata amiabil sau prin instanta de judecata
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neînțelegeri între vecini, refuz intrare în beci pt a izola tavanul. IBiro IBiro Buna, De aproape 3ani am cumpărat un apartament, de 2ani ne-am mutat în el, deoarece a necesitat foarte multe reparații, de la instalația electrică, ... (vezi toată discuția)
Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
Robinet on/off instalat de un vecin pe teava mea de apa Gabriela Radu ani Gabriela Radu ani Buna ziua! Pe teava mea de apa,contorizata separat un vecin a montat ,in mascare,in dreptul ap lui un robinet. A oprit apa si imi cere o suma de bani ca sa o ... (vezi toată discuția)