avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trăiesc în concubinaj și am făcut casa, bunuri, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trăiesc în concubinaj și am făcut casa, bunuri, mașini împreună. Daca ...

Trăiesc în concubinaj și am făcut casa,bunuri, mașini împreună.Daca mă despart ce drepturi am .Avem o fata și suntem de 22 de ani împreuna.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:29, 1 Februarie 2023
Nu aveti in proprietate decat pe ce aveti facturi/ acte de proprietate.
Cine este proprietar asupra terenului pe care este edificata casa?
Fiind vorba despre relatie de concubinaj nu puteti riidca pretentii decat asupra bunurilor pentru care faceti dovada contributiei personale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate în concubinaj grasunel grasunel Buna! Am si eu o intrebare;stau in concubinaj de 10 iar acum vrem sa construim o casa,bineînțeles ca va fi pe numele lui.In caz de despartire,eu ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Doresc să închei o relație de concubinaj. cum să evaluez, în vederea despăgubirii, valoarea lucrurilor care vor rămâne la mine? luiza44 luiza44 Buna ziua, va rog frumos cine ma poate lamurii cum pot proceda?! Traiesc intr o relatie de concubinaj de 6 ani , concubinul a venit in casa mea proprietate ... (vezi toată discuția)
Pretentii banesti ciucalaura ciucalaura doi parteneri traiesc in concubinaj de 15 ani, in casa partenerei; ambii cu venituri lunare; copiii partenerului ridica pretentii asupra bunurilor acumulate in ... (vezi toată discuția)