avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineața ! Am o nelămurire La parterul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineața ! Am o nelămurire La parterul blocului este ...

Buna dimineața ! Am o nelămurire
La parterul blocului este o boxa care pana mai ieri era pentru toți locatari , acum un vecin a scos cu poliția cei ce aveau dreptul “acolo” el este coproprietar perpetua și forțată asupra tuturor părților din imobil care pin natura sau destinație sunt in folosință comuna a tuturor coproprietarilor
Are acest drept ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: te doresc , utilizator 17:49, 2 Februarie 2023
el este coproprietar perpetua și forțată asupra tuturor părților din imobil

Concret ce ati dorit sa prezentati prin
el este coproprietar perpetua si fortata
???
Desi ati realizati o succinta prezentare a desfasurarii evenimentelor ,la final intrebati daca are acest drept
Vecinul probabil deranjat ca nu are acces la respectivul spatiu a sesizat autoritatile care au dispus conform dispozitii in vigoare indepartarea bunurilor personale cu risc din partea comuna de imobil de locuit in comun
Concret vecinul este factorul care a sesizat autoritatea politiei care a dispus eliberarea spatiului si indepartarea bunurilor depozitate
El are cadastru pe aceea boxa si nu am înțeles de ce a scos toți locatari afara din aceea boxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare parte pod comun -nulitate absoluta sau relativa ContSters202742 ContSters202742 Buna ziua Intr-un imobil exista mai multe apartamente individuale in proprietatate exclusiva si un pod aflat [b]in proprietate comuna perpetua si ... (vezi toată discuția)
La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, ... maria1956 maria1956 La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, utilizate drept loc de depozitare..Prin constructia blocului la subsol in spatiul de sub ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului patrichicristina patrichicristina Am cumparat un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 96mp.etaj 1 ap 1.Vechiul proprietar a cumparat apartamentul de la un domn care a detinut 2 apartamente ... (vezi toată discuția)