avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume Bună ziua, am rezervare la avion și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume Bună ziua, am rezervare la avion și în Grecia ...

Schimbare nume

Bună ziua, am rezervare la avion și în Grecia cu un proiect european pe numele dinaintea divorțului ,întrebarea mea ar fi dacă mai pot merge cu numele vechi , sau ce trebui sa fac ?vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 3 Februarie 2023
puteti daca nu ati schimbat inca buletinul
Am schimbat buletinul acum nu mai pot face nimic sa pot merge ?

gi-jane2 a scris:

puteti daca nu ati schimbat inca buletinul

Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Andra ionescu, utilizator
Daca nici pasaport nu mai aveti pe numele vechi, cu ce vreti sa calatoriti daca e alt nume pe actele dvs.? In privinta proiectului veti putea justifica schimbaeea de nume cu certificatul de casatorie.
Cu biletele de avion, nunstiu, vb la compania sau agentia de bilete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie cu pasaportul pe numele vechi andreea.p andreea.p Buna ziua! Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa casatorie Mihaelaa000 Mihaelaa000 Buna ziua! M am casatorit saptamana trecuta, mi am schimbat buletinul dar nu am timp sa schimb si pasaportul. Noi trebuie sa ne intoarcem in UK marti. Check in ... (vezi toată discuția)
Divort/schimbare nume/acte anncutta anncutta buna ziua, am nevoie sa stiu daca/in cat timp trebuiesc schimbate actele (buletin, pemis, pasaport) in urma divortului(cu revenire la numele dinaintea ... (vezi toată discuția)