avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după ...

Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după mama mea. Ce acte îmi trebuie sa dau declarația la notar,menționez ca nu am originalul certificatului de deces am o copie nu știu dacă e la vreun moștenitor, originalul. Vă multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:03, 3 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, e de renunțare la TOT.
Nu se poate renunța la o succesiune doar pentru o parte din bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Declaratie renuntare succesiune geo83 geo83 se poate face declaratie de renuntare la succesiune fara ca succesiunea sa fie deschisa ? (vezi toată discuția)
Mostenire in alta localitate jigan56 jigan56 Am mostenit un apartament in alta localitate decat cea de domociliu. Apartamentul nelocuit al tatalui, care a decedat, iar in ultimii 2 ani a locuit la mine. ... (vezi toată discuția)