avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire instituita de ANAF pe conturi bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire instituita de ANAF pe conturi bancare

Daca in 26 mai 2017 instanta a respins apelul la sentinta civila data de judecatorie privind contestatia la executare reprezentand cheltuieli judiciare dosar executional ANAF, care este termenul in care ANAF-ul te poate executa silit?
S-a instituit poprire pe conturile bancare in data de 01.02.2023.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:00, 3 Februarie 2023
Termenul este nelimitat, până se îndestulează ANAF. Când creanța devine zero creditorul ANAF ridică poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Posibilitate valorificare creanta juridic dana juridic dana O persoana fizica, cetatean al unui stat nonUE, cu rezidenta permanenta in Romania, a obtinut in instanta un titlu de creanta impotriva unei societati ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)