avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor

buna ziua.asa cum am mai scris am ajuns la divort.am o intrebare.daca eu deschid o societate comerciala astazi ea este bun comun ?prima infatisare este in mai .ce trebuie sa fac ca sa pot sa mi vad de afaceri in continuare .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:27, 23 Ianuarie 2010
buna ziua!
partile sociale sunt bunuri proprii.
ioana_cristea a scris:

buna ziua!
partile sociale sunt bunuri proprii.
da sunt bunuri proprii,noua firma nu are nici o legatura cu vechea firma
In aceasta situatie,despre care relatati,partile sociale devin bunuri proprii,deci nu pot fi aduse la o eventuala masa de impartit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotiei neasociate la partaj din firma sotului asociat unic AngelaTM AngelaTM Care sunt drepturile sotiei in urma divortului din firma sotului unde acesta este asociat unic.Firma este SRL si functioneaza de 22 de ani Casatoria a durat ... (vezi toată discuția)
Partaj Oana Mirela Oana Mirela Buna seara, In timpul casatoriei am infiintat o firma , sotul detine 80% actiuni, 20% o terta persoana avem o suma de primit , dupa divort la partaj imi ... (vezi toată discuția)
Sotul are drept asupra mostenirii mele? mariana_marian1778 mariana_marian1778 Buna ziua.Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la o intrebare.Daca dupa casatorie mostenesc un imobil( casa cu teren) sotul are dreptul la acest imobil in ... (vezi toată discuția)