avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge ...

Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge la partea fixă pt a compensa marirea salariului minim pe economie?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
PMAA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 8 Aprilie 2023
Nu mai citati raspunsurile , apasati direct RASPUNDE.

Puteti sesiza ITM-ul sau actiona in instanta pentru diferenta de bani ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere cornel selaru cornel selaru In urma divorțului,minorul mi-a fost încredințat stabilindu-se de către instanța de judecată că mama să plătească o pensie de întreținere în ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de mandat vs99teo vs99teo Buna ziua, Ma numesc locuiesc in BARLAD,jud.VASLUI.Ca PFA am avut contractul nr.375,din 03.02.2014 cu o firma de recuperari debite.In data de 05.04.2017 am ... (vezi toată discuția)