avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de instanta ...

Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de instanta a pensiei alimentare si platesc doar o parte lunar din ia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 3 Februarie 2023
Daca nu achitati integral suma dispusa de instanta de judecata,pentru diferenta neachitata puteti fi executat silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi recuperate cheltuielile de judecata si plata pesniei alimentare pentru minor anaisee anaisee Buna ziua! As dori sa stiu cum pot fi recuperate cheltuielile de judecate castigate in urma finalizarii unui proces de paternitate. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
O întrebare despre poprire dacă se plătește și pensie de întreținere exu exu Buna ziua am o intrebare am o pensie alimentare de 250 de lei pe care ii dau din mana si mia venit proprire pe salar de la un vechi credit neplatit cum se ... (vezi toată discuția)
Custodie bunuri, refuz ridicare de catre debitor Luoana Mihaela Luoana Mihaela S-a efectuat o executare silita in anul 2012 si conform codului de procedura si lucrurile debitorului au fost luate in custodie de creditor . Pana la aceasta ... (vezi toată discuția)