Bună ziua. Am o casa veche, batraneasca, ea este locuibila, are intabulare, bransata la lumina. S ar putea recondiționat fără avize.... Adica am putea sa o modificam fără a mai nevoie de avize?
Daca o renovati fara a interveni la elementele de constrictie, nu este necesar. (cu exceptia cazului daca este inclyusa in categoria monumentelor istorice)> Daca vreti sa demolati /sa construiti sau sa inlocuiti parti din constrictie, sunt necesare avize.
Depinde ce intelegeti dv prin modificare
Daca intentionati sa interveniti asupra aspectului exterior,sa executati spatii suplimentare,interventii la acoperis,etceste necesar sa realizati proiect tehnic,autorizatie de construire,certificat de urbanism
Cladire de patrimoniu
anaoi75
Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu
emanuelbezerita
Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)