avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o întrebare dacă e legal că un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o întrebare dacă e legal că un angajat să fie ...

Buna ziua,
Am o întrebare dacă e legal că un angajat să fie tot pe perioada determinata în aceași companie pe două funcții diferite aproape doi ani de zile?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 3 Februarie 2023
Da, este corecta o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca ariadna177 ariadna177 Buna ziua, Situatia mea se poate rezuma cam asa: angajata cu contract de munca la o firma de consultanta, lucrez on-site la una dintre companiile client ale ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca la acelasi angajator filipl filipl Buna ziua, Doresc sa va intreb daca o persoana angajata la o institutie bugetara cu o norma de baza , poate participa la concurs pentru inca 0,5 norma pe ... (vezi toată discuția)
Activitatea profesionala florens florens Buna ziua Eu desfasor o activitate la 2 firme ce au ca obiect de activitate - alte servicii anexe transporturilor, in asa fel incat sa nu deranjez activitatea ... (vezi toată discuția)