avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificare cont bancar pe facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificare cont bancar pe facturi

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Lucrez la o firma si am facut 3 MARI PROSTII. A trebuit sa cumpar ceva si furnizorii mi-au trimis facturi proforme. Eu le-am dat la contabilitate dar am modificat pe ele contul bancar am trecut contul meu. Plata a fost facuta si ulterior m-am descurcat eu am cumparat cash produsele si cei de la firma la care lucrez nu au aflat. Cum pot remedia si eu lucrul acesta ca sa nu aiva probleme pe viitor avand 2 facturi in contabilitate facute de mine. Mentionez ca contabila cand a cerut si facturile fiscale le-am facut eu si i le-am dat si le-a inregistrat. Cum pot remedia situatia? Va rog un ajutor cum pot face. Sa fac tot o factura fictiva de minus pentru facturile care sunt false si sa ii dau la contabila facturile reale sa le bage in contabilitate chiar daca sunt cu 4 luni in urma fata de cand s-a facut plata din cont? Va rog datimi si mie un ajutor cum pot remedia situatia
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Statut proforme madalina lacatusu madalina lacatusu ce se intampla daca in 2009 am inregistrat doar proformele care s-au incasat? (vezi toată discuția)
Plata factura proforma AdrianaRistache AdrianaRistache am urmatoarea situatie: pe data de 30 septembrie am platit la un furnizor suma de 3500 lei prin banca dupa factura proforma , apoi mi-a emis 3 facturi fiscale ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare date beneficiar pe factura fiscala cristian niculae cristian niculae Buna seara, Am trimis datele de facturare catre un furnizor si am trecut gresit contul bancar. Cum trebuie sa procedez, avand in vedere ca furnizorul a ... (vezi toată discuția)