avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumularea contractelor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumularea contractelor de munca

Buna ziua,

Daca am un contract de baza de 8h/zi, la care se mai adauga alte C.IM. cu pana la maxim jumatate din norma de baza la un angajator; iar un alt angajator doreste sa imi ofere cim pentru maxim jumatate de norma, este legal sa lucrez 8h + 4h la angajatorul A si alte 4h la angajatorul B?
Cel mai recent răspuns: Andrei P. , utilizator 16:42, 3 Februarie 2023
orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiți sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, fara suprapunerea programului de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

In speta, puteti dar trebui respectata conditia mentionata mai sus.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare concomitent cu preavizul florin88876 florin88876 Buna ziua, Daca am fost concediat din motive ce nu tin de mine. Restructurarea postului. Si sunt in preaviz 20 zile cu dreptul de a lucra 4h/zi stipulat in ... (vezi toată discuția)
O persoana poate avea un job full time si 2 joburi part time? kult21 kult21 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o persoana poate sa lucreze la 3 angajatori diferiti avand la un angajator un job full time de 8h/zi si la alti 2 angajatori ... (vezi toată discuția)
Contract de munca full time C-tin C-tin Un angajat are contract de munca cu norma intreaga la o firma. Se poate angaja, in paralel, la o alta firma - dar tot cu contract de munca cu norma intreaga? (vezi toată discuția)