avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, am o problema cu o amenda de circulatie, eu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, am o problema cu o amenda de circulatie, eu am domiciliul ...

Buna ziua,am o problema cu o amenda de circulatie,eu am domiciliul in Craiova,dar lucrez in Timisoara.In primavara in timp ce ma deplasam de la Craiova spre Timisoara unde am locul de munca,pe raza judetului Caras Severin am luat o amenda de circulatie pe care am platit o a doua zi in Timisoara la un oficiu postal,amenda care apare la oficiul de taxe din Craiova.Am fost cu chitanta care atesta plata facuta si mi au zis sa merg la Primaria Timisoara sa fac o cerere sa transfere banii in contul de la Craiova,vi se pare normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ambasador1970 , utilizator 16:53, 3 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot plati in alt judet amenda? Oanacroitor Oanacroitor Buna. Am luat o amenda de circulatie in timisoara. O pot plati la orice posta(trzorarie) ? De exemplu o pot plati in judetul caras si apoi sa merg cu ... (vezi toată discuția)
Supliment Marta27 Marta27 Unde se depune cererea pentru suplimentul de 600 si cand dupa nastere eu sunt din caras severin (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)