avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prinși cu 3 grame de canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prinși cu 3 grame de canabis

Aseară in jurul orei 2 ma aflam in mașina cu prietenii mei, ne-a oprit rutieră la un control de rutina. Amica mea conducea. i s-a pus aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00, i sa făcut test de droguri, a ieșit pozitivă la canabis și cocaina. In acel moment au menționat ca o sa percheziționeze mașina, am coborât și eu, m-au controlat, n-au găsit nimic pe mine. Dar in spate, in dreapta mea sub niște geci se afla un plic cu 3 grame se canabis. L-au găsit. Pe amica au dus o la recoltare probe biologice. Iar pe noi la sectie. Am fost Fotografiați și amprentați dar ne au dat drumu. Nici unul dintre noi nu a recunoscut al cui este acel plic. (Al meu in nici un caz nu era, bănuiesc ca al amicii care conducea). Risc închisoare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:37, 3 Februarie 2023
Incercati sa aveți avocat când veți fi chemat la DIICOT pentru audiere.
Aveti dreptul de a discuta confidential cu un avocat mai înainte de audiere.

Sunt mai multe aspecte logice și juridice care sa fie analizate de avocat si sa va explice anumite lucruri necesare.

Scris din București 2023
Risc închisoare?

La aceasta intrebare vor raspunde autoritatile competente in cercetarea documentelor si dupa audierea partilor implicate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul sub efectul substantelor psihoactive. mai precis pozitiv pe thc. Nicolae m ionut Nicolae m ionut Acum 3 luni la un control de rutina al pilitiei igpr a1 am fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind zero(0). Dar nu aici e problema. Am fost ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana abc1221efg abc1221efg Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)