avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara Am achizitionat un teren acte vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara Am achizitionat un teren acte vanzare cumparare notar, ...

buna seara
Am achizitionat un teren acte vanzare cumparare notar, format din doua parcele . O parcela intravilan , cealalta parcela extravilan. atat in contractele de vanzare cat si in extrasele de carte funciara parcelele , rezulta una in intravilan iar cealalta in extravilan. pe terenul intravilan doresc sa contruiesc un imobil locuibil, Problema ca cei de la primaria de care apartin terenurile , mi au spus ca terenul intravilan la ei rezulta extravilan este posibil asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 3 Februarie 2023
Contactati expert cadastrist care sa compare scriptele si sa se pronunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan arabil vargaremus vargaremus Buna ziua, am cumparat o casa + teren intravilan, si suplimentar pe langa asta, prin acelasi contract de vanzare cumparare un numar de 6 parcele/terenuri ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare a titlului de proprietate andrufl andrufl Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema destul de urgenta. Bunica mea, conform legii 18/1991, a revendicat terenurile ce-i revin de ... (vezi toată discuția)