avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.Daca merg la primarie,cine trebuie sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.Daca merg la primarie,cine trebuie sa imi elibereze ...

Buna seara.Daca merg la primarie,cine trebuie sa imi elibereze adeverinta cu apartenenta la etnia roma,necesara fiului meu pt.inscrierea la liceu?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 3 Februarie 2023
Buna seara!
Nu la primarie trebuie sa mergeti.
Gasiti aici toate detaliile de care aveti nevoie
[ link extern ] /
Adeverințele de apartenenta la etnia rroma, cu ajutorul carora elevii se pot înscrie la liceu pe locuri speciale, trebuie sa fie eliberate de organizații care au parteneriat de colaborare cu inspectoratele școlare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedire etnie rroma VanDerKos VanDerKos Sa presupunem ca fiul meu, in varsta de 14 ani este rrom. El vrea sa intre la un Liceu pe locurile de Rromi. Cum se poate declara chestia cu etnia? Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)