avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Eu dețin un apartament într-un județ ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Eu dețin un apartament într-un județ și domiciliu de ...

Bună ziua!
Eu dețin un ap.într-un județ și domiciliu de pe buletin în alt județ și locuiesc efectiv la domiciliu unde dețin apartamentul ,îmi trebuie viză de flotant!?
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:16, 4 Februarie 2023
Așa ar fi legal - să aveți viza de reședință acolo unde locuiți în mod constant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)