avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar de iesire din indiviziune care este suspendat. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar de iesire din indiviziune care este suspendat. ...

Buna ziua,
Am un dosar de iesire din indiviziune care este suspendat.
Lagea poate permite iesirea din indiviziune pe durata suspendarii dosarului prin Notariat cu întelegerea ambelor parti ?
Multumesc.
Solomonescu Gh.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
gs113765, utilizator
sigur ca da!
Nu vad de ce nu s-ar permite asa ceva!
~ Conținut șters la cerere ~
Daca s-a pronuntat deja o instanta cu privire la sulta si exista deja o hotarare judecatoreasca definitiva prin care a fost stabilit cuantumul sultei, trebuie platita asa cum a fost stabilita. Acum nu mai conteaza daca sunt sau nu de acord cu sulta stabilita.
Cu privire la impartire, si acest lucru se stabileste prin aceeasi hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate poate fi eliberat... Daniela D E Daniela D E Se poate elibera titlul de proprietate celui care a introdus actiunea de iesire din indiviziune daca nu a platit sulta? ::help: (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Incasare sulta amcteam amcteam 1)Sulta se primeste la notar? in cazul iesirii din indiviziune si ramanerea proprietatii la unul din mostenitori. 2)Ce act se intocmeste la plata-incasarea ... (vezi toată discuția)