avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de munca pe un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de munca pe un SRL

Buna ziua,
Am infiintat un SRL si doresc sa angajez primul sofer de bolt.
Daca soferul pe care doresc sa il angajez nu are si un alt loc de munca, obligatoriu se face contract de 8h ?
Ma puteti ajuta sa gasesc un model de contract cu salariu de incadrare+comisionul oprit de companie? Nu reusesc sa gasesc asa ceva si nu stiu cum ar trebui redactat.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florinskie , utilizator 11:40, 12 Februarie 2023
Comisionul oprit de companie ???

Cornel Vasile a scris:

Comisionul oprit de companie ???

Da se opreste un comision de catre angajator de 10% (poate sa difere in functie de intelegerea dintre angajat si angajator) din incasarile nete ale soferului. Net insemnand diferenta intre incasarile brute si comisionul de 25% oprit spre exemplu de Bolt.

Din acel comision de 10% oprit de angajator o parte, cam jumatate, se duce pe TVA-ul intracomunitar o alta parte pe alte cheltuieli ale firmei angajatoare, iar ce ramane este profitul firmei in caz ca mai ramane.

Si eu sunt interesat de un astfel de contract deoarece ma gandesc ca pe viitor sa angajez pe cineva, deocamdata lucrez prin PFA-ul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat in 2024 ??? nu gasesc un raspuns ... Dozzzer Dozzzer PFA si Angajat in 2024 ??? buna...nu reusesc sa gasesc un raspuns clar nicaieri...asa ca sper sa ma puteti lamuri... sunt Angajat Norma Intreaga 8h si am ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez ca si curier la bolt, eu fiind student, si ... balatalurcis balatalurcis Buna seara, lucrez ca si curier la Bolt,eu fiind student, si ca taxe platesc doar 50 de lei contractul de munca si comisionul firmei partnere.Dar ce nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Ce taxe și impozite trebuie să plătesc dacă doresc să fac uber și taxify? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Dețin SRL( în mediul rural, în județul Ilfov) neplatitor de TVA dar am obținut de la ANAF și cod de tva intracomunitar. Intenționez ... (vezi toată discuția)