avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă angajatorul a fost radiat (desfiintat ), iar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă angajatorul a fost radiat (desfiintat ), iar lichidatorul ...

Dacă angajatorul a fost radiat (desfiintat ), iar lichidatorul detinator legal de arhiva nu gaseste documentele necesare pentru a-mi elibera adeverinta pentru grupa l de muncă , pot dovedi cu 2 martori ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 6 Februarie 2023
Numai in instanta se pot folosi martori, inscrisuri, expertize etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a ii-a de munca DAN BUTARU DAN BUTARU Am lucrat timp de 35 de ani, din care 19 ani intr-o fabrica de postav ca tesatoare,meserie care se incadreaza conform normativelor in grupa a II-a de munca,in ... (vezi toată discuția)
Termen de pastrare documente la arhiva societatii Traianut Traianut Buna seara.Am o situatie mai deosebita si va rog sa ma ajutati.M-am judecat cu mina de uraniu la care am lucrat in perioada 11-03 1986__11-03-1995 si am ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea inscrisurilor in cartea de munca ANA-MARIA COSULETU ANA-MARIA COSULETU Buna ziua, Vorbesc despre acest subiect in numele mamei mele care a lucrat 30 de ani la o firma care a fost lichidata in anul 2003 dar care a functionat pana ... (vezi toată discuția)