avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, mama mea deține o casa din 1999, nu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, mama mea deține o casa din 1999, nu a trecut termenul ...

Buna seara,mama mea deține o casa din 1999,nu a trecut termenul de 30 ani sa se numească uzucapiune,pot merge in judecată cu doamna care i a vandut cu chitanță de mana sa facem actele,sau ceva să țina loc de act v-c?ce este de făcut?va mulțumesc anticipat
Da. Dar, daca doamna este de acord, de ce nu mergeti direct la notar sa faceti actele?
Teoretic se poate merge în instanta pt obținerea unei hotărâri care sa țina loc de contract de vânzare cumpărare.Mergeti cu actele la un avocat ,trebuie analizata situația juridica a imobilului, situația de fapt etc..
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am fost cu doamna la 7 notariate și ne au spus că trebuie să mergem în instanță,că ei nu au ce sa ne facă pe scurt.sa ne luam avocat și instanta ne lamureste!
Am inteles.
In cazul acesta va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca.

Mario alexandru a scris:

Am fost cu doamna la 7 notariate și ne au spus că trebuie să mergem în instanță,că ei nu au ce sa ne facă pe scurt.sa ne luam avocat și instanta ne lamureste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune de scurta durata ghiler ghiler Parintii mei au cumparat un teren agricol in urma cu 20 ani, pe baza de chitanta de mana. Terenul a fost achizitionat de la unul din cei 2 mostenitori ai ... (vezi toată discuția)
Tatal meu (decedat in prezent) a vandut in anul 2011 ,in baza ... georgematei georgematei tatal meu (decedat in prezent) a vandut in anul 2011 ,in baza unei chitante de mana,o suprafata de teren extravilan ,cumparatorul angajandu-se ca pana la ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata cu chitanta de mana deniss757 deniss757 buna ,acum 12 ani , am cumparat o casa cu doua camere si teren , cu chitanta de mana de la un batran pe nume ion in varsta de 60 de ani . , acest batran in ... (vezi toată discuția)