Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in legatura cu declaratia 300. Daca am avut o achitie intracomunitara, iar pe factura din afara nu este trecut nimic la TVA, pe ce rand al declaratiei 300 tb sa trec suma facturii. Pe randul 4, 4.1 sau ambele? Deasemenea, in conditiile in care nu este nici o specificatie privind TVA-ul pe aceea factura, tb sa-l calculez eu si sa-l scriu in dreptul randurilor mai sus mentionate (4, 4.1) in sectiunea de TVA?
calculati tva la suma din factura. in contabilitate inregistrati 4426=4427
in decont veti trece atat baza de impozitare cat si tva-ul la randurile respective
Declaratia 392b
iamaiama2
Buna ziua!
Am o Intreprindere Familiala cu activitatea principala Comert cu amanuntul in magazine nespecializate,cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
Facturare
tiku1985
Buna ziua,
Vreau sa facturez prestari de servici catre o firma din UE, valoarea contractului este de 500 Eu, cursul de schimb 4.263, ok m-am inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Tva- itracominitara
tanko
Buna ziua. Rog ajutor in completarea reg.cumparare in cazul urmator. Sunt platitio TVA. Nu am cod RO intracomunitar dar in dec.2011 am primit marfa din ... (vezi toată discuția)