avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extrasul de carte funciara a unui bloc poate fi facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extrasul de carte funciara a unui bloc poate fi facut public? ...

Extrasul de carte funciara a unui bloc poate fi facut public?
Extrasele de carte funciara pentru informare sunt publice. Daca exista posibilitatea obtinerii unui extras de carte funciara in mod global pe tot blocul, atunci ar trebui sa il puteti obtine. Daca nu, va trebui sa cereti extrase pentru fiecare apartament in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa obtin copii dupa acte din cartea funciara? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Buna seara! Daca nu sunt parte intr-un contract de vanzare cumparare, pot solicita si obtine un extras de carte funciara de informare si o copie a contractului ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei locuinte flory84 flory84 Buna ziua,am gasit sa cumpar o casa,la un pret bun ,insa casa este in curte comuna,si e casa nationalizata,am vorbit cu vanzatoru si a spus ca el si sora lui ... (vezi toată discuția)