avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum fac înregistrările contabile?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum fac înregistrările contabile?

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie la care am nevoie de ajutor. Am primit mai multe debit note-uri
de diferenta de pret la marfuri vindute deja in 2022. Furnizorul este intracomunitar si a descoperit ca a facturat un pret mai mic. Pentru acestea a emis debit note. Cum fac inregistrarile contabile de iesire
a diferentei de pret marfa fiind deja vinduta in 2022, iar debit note-urile emise sunt facturate in 2023.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Diferente de pret ulterioara zita-lucia zita-lucia buna ziua, am urmatoarea situatie la care am nevoie de ajutor. Am primit o factura de diferenta de pret la o marfa care deja a fost vinduta luna ... (vezi toată discuția)
Nota de debit MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am primit de la un furnizor intracomunitar o nota de debit. E prima data cand intalnesc un astfel de document si nu stiu cum sa il inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Marfa cu plata la vanzare simi79 simi79 Ce proceduri se face cand se da marfa cu plata la vanzare?Din cate am inteles ar trebuie un contract intre firme,e adevarat?Numai pe baza de aviz se poate fara ... (vezi toată discuția)