Ma numesc,Amalia,am 22 de ani am un baietel de 5 ani jum.As vrea sa divortez dar mi frica ca am sa-mi pierd copilul pentru ca nu as avea unde sa ma duc dupa divort numai la o vecina si momentan nu am un loc de munca pentru ca sunt cu copilul acasa.Nu mai stiu ce sa fac pentru ca sotul meu este foarte agresiv verbal fata de mine si cand bea ma si loveste si ma scoate cu tot cu copil din casa afara.Va rog frumos spunetimi as avea sanse sa imi castig copilul daca divortez?nu imi doresc nimic alceva doar sa fie baiatul langa mine.Va multumesc.
Sanse ca copilul sa va fie incredintat dvs sunt.
In primul rand va sfatuiesc ca in situatia in care sotul va loveste sa va scoateti certificat medico-legal si sa faceti o plangere penala.
Si apoi va mutati impreuna cu copilul la vecina care doreste sa va gazduiasca si introduceti actiunea de divort.
Sa aveti cel putin un martor care sa dovedeasca caracterul violent al sotului.
BUNA ZIUA
din cite mai stiu exista si centre pentru mamele care au probleme cu sotii de genul dvs ,nu stiu sigur care sunt aceste dar se poate afla ......
in ce priveste diortul eu cred ca aveti sanse asa cum spune si colega cu un certificat medico- legal si martorii..
av daniela
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Parasire de domiciliu
pufpuf
Buna ziua!
Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati!!! Sunt casatorita de 27 ani cu un sot alcoolic si am indurat de toate!De un an a devenit abstinent, de ... (vezi toată discuția)
Divort
anca33a
Buna ziua
Ma numesc Maria si sunt la a doua casatorie si se pare la al doilea divort.Sotul meu este tigan iar eu romanca dar nu asta e problema ci faptul ca ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am?
machita
Sunt casatoria de 13 ani,avem un copil de 7ani si 10 luni.De ceva timp relatiile dintre mine si sotul meu au devenit foarte rele;batai,vorbe foarte ... (vezi toată discuția)