avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul indemnizatie maternitate (pre si postnatal)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul indemnizatie maternitate (pre si postnatal)

Bună ziua!
Mă puteti ajuta, vă rog, să calculez indemnizația de maternitate? Angajatorul îmi calculează ca pe un simplu concediu de odihna..
Am intrat în prenatal pe data de 03.01.2023. Salariu brut este de 7385lei/luna. Doar pentru luna ianuarie mă interesează modul de calcul, restul il voi calcula eu, dar vreau să mă asigur că am modul de calcul corect.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:02, 6 Februarie 2023
Buna ziua,
Aveti un calculator in link-ul de mai jos, cu mentiiunea ca trebuie sa intraduceti venitul dvs. in toate cele 6 casute, nu doar una, cum scrie acolo...

Si cred ca este actualizat...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt angajata în cadrul mai și de curând am intrat ... Oannadianna Oannadianna Bună seara, Sunt angajata în cadrul MAI și de curând am intrat în concediu prenatal...din câte știu, valoarea concediului de maternitate (prenatal ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)