Buna ziua. Am urmat sfatul, am solicitat la ITM copie xerox referitor la cererea de demisie. Dupa ore de asteptari, timp in care sa cautat actul solicitat, mi sa spus sa revin a doua zi, fiind asigurat, ca actul cu pricina va fi gasit, si ca intrgistrarea din carnetul individual de munca conform art.79(7), sa efectuaut in baza acestuia. A doua zi am sunat la d-l director Cioca F. din ITM care care din nou ma aminat, spunind sa revin in jurul orelor 12,00. In jurul orelor 12,00 cind am revenit cu un telefon mi sa spus clar ca respectivul act in baza caruia sa operat cu art.79(7) nu a fost de gasit, si sa ma adresez printr-o cerere la ITM la d-na "X" si la d-na jr. "Y" , care sa-mi comunice in scris despre situatia actului, deoarece semnatara inregistrarii in carnetul individual de munca a art.79(7) este chiar doamna sefa a ITM, colega de partid a angajatorului in discutie, angajator care in urma accidentului de munca a crezut de cuvinta sa se scape de subsemnatul in acest mod. Intrebarea este: subsemnatul depun acea cerere la ITM, dar daca nu se gaseste o cerere scrisa de subsemnatul, se poate spune despre angajator ca acesta ma concediat, mascindu-si propria turpitudine, apelind la art.79(7), iar pe de alta parte intrebarea este, daca spre un sfirsit angajatorul impreuna cu cele doua doamne inalte din ITM vor face sa apara vreo scriitura, precum ca imi apartine. Ce va trebui sa fac intr-un caz sau ce va trebui sa fac in cele din urma, deoarece ma gindesac ca o expertiza grafologica costa ceva bani, desi stiu ca pina la urma o atare expertiza va fi in favoarea mea, in sensul ca nu este scrisul meu in "demisia", fluturata de angajatrorul din aceasta discutie.
Cel mai recent răspuns:
ContSters42179 , utilizator
17:00, 23 Ianuarie 2010