avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită, dobândă
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită, dobândă

Buna seara, În cazul unei persoane fizice care are o executare silită pentru recuperarea creanțelor stabilite în alte state membre UE . Anaf retine lunar o treime din pensie si apoi vireaza suma mai departe. Este corect ca Anaf să calculeze dobânzi la o datorie care aparține unei alte autorități publice din UE care, la rândul ei, calculează dobânzi. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:26, 7 Februarie 2023
Nu prea e voie să calculezi dobândă la dobândă. Poate ați înțeles greșit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ? stef_56 stef_56 1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita bobutanumihail bobutanumihail in 2012 am fost executat silit pentru un credit de neplatit.Dupa trei ani de poprire ,suma oprita fiind 60% din totalul de executat ,m-am trezit ca mai am de ... (vezi toată discuția)