avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se repartizeaza amenda in lista de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se repartizeaza amenda in lista de intretinere

Repartizare amenda in lista de intretinere
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:48, 10 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda nu reprezinta cheltuiala eligibila pentru a fi repartizata proprietarilor.
Nici nu dati amanunte, dar amenda o achita cel responsabil de fapta (presedinte, administrator, casier...).
De ce??
Amenda nu o primeste Asociatia de Proprietari?

Adam Grecu a scris:

Amenda nu reprezinta cheltuiala eligibila pentru a fi repartizata proprietarilor.
Nici nu dati amanunte, dar amenda o achita cel responsabil de fapta (presedinte, administrator, casier...).

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general nu asociatia poarta vina, colectiv, ci un proprietar sau cineva din conducerea asociatiei, sau mai multi. Ori administratorul. Daca cititi art. 102 din legea 196, asa reiese.
Imi cer scuze...nu stiu cum, dar a aparut doar intrebarea fara text. Este vorba despre amenda primita de catre asociatie pentru abandonarea unor deseuri (moloz, lemne etc) pe aleea de la intrarea in bloc ...nu stim de catre cine pt ca nu avem camere de supraveghere. Multumesc!
Nu ati contestat PV de contraventie ? Daca nu, atunci se repartizeaza la toti proprietarii, pe cota parte indiviza.

Alte discuții în legătură

Schimbare calorifere si reparatie instalatie termica apartament ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie. Trebuie sa schimb caloriferele in aceasta perioada, pentru ca renovez. Am luat legatura cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Persoane trecute la intretinere datorita renovarilor in apartament G_ALINA G_ALINA De o luna de zile am inceput renovariile intr-un apartament situat in Pantelimon. Am inceput lucrariile anuntand in prealabil vecinul de sub noi ca il vom ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament, crestere cheltuieli de intretinere ContSters400341 ContSters400341 Buna Ziua, Am cumparat un apartament si am purces la renovarea lui, caci era intr-o stare deplorabila. Am instiintat toti vecini, si seful de scara, cu toti ... (vezi toată discuția)