Buna ziua. In urma unui control tematic ANPC cu subiect comercializare bijuterii de argint desi aveam autorizatie valabila (din an 2005) nu am avut viza anuala (din greseala mea am uitat- viza pe care ealtfel am obtinut-o a doua zi, data tot de cei care m-au controlat. Viza este o formalitate se da pe baza unei declaratii in baza existentei autorizatiei valabile). S-a dispus amenda maxima de 20.000 ron si confiscarea marfii . Desi toata marfa se vindea intr-un magazin dintr-un supermarket pe coduri de bare si prin sistem POS,marfa a fost ridicata dea valma,s-au luat fara etichete si cantarita pe un cantar de baie,in procesul verbal sunt trecute generic ( de exemplu 57 buc bratara,82 buc lant,etc).Am contestat in instanta si procesul are aproape 1 an si inca nu a ajuns la judecata contestatiei. Intrebarea mea este daca exista vicii evidente de procedura la confiscare marfa,neindentificare corecta si luata dea valma exista un temei juridic care sa-mi fie de folos in actiunea mea de contestare ? Multumesc
Amenda
antonyo_74k
In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)