avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In urma unui control tematic al ANPC, nu am avut viza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In urma unui control tematic al ANPC, nu am avut viza anuala.

Buna ziua. In urma unui control tematic ANPC cu subiect comercializare bijuterii de argint desi aveam autorizatie valabila (din an 2005) nu am avut viza anuala (din greseala mea am uitat- viza pe care ealtfel am obtinut-o a doua zi, data tot de cei care m-au controlat. Viza este o formalitate se da pe baza unei declaratii in baza existentei autorizatiei valabile). S-a dispus amenda maxima de 20.000 ron si confiscarea marfii . Desi toata marfa se vindea intr-un magazin dintr-un supermarket pe coduri de bare si prin sistem POS,marfa a fost ridicata dea valma,s-au luat fara etichete si cantarita pe un cantar de baie,in procesul verbal sunt trecute generic ( de exemplu 57 buc bratara,82 buc lant,etc).Am contestat in instanta si procesul are aproape 1 an si inca nu a ajuns la judecata contestatiei. Intrebarea mea este daca exista vicii evidente de procedura la confiscare marfa,neindentificare corecta si luata dea valma exista un temei juridic care sa-mi fie de folos in actiunea mea de contestare ? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Reclamatie protectia consumatorului cbcalin cbcalin Buna ziua . O parere vreau sa cer , v-a spun in mare despre ce este vorba: Am fost in decursul zilei de astazi la cumparaturi, printre cumparaturile facute am ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Amenda antonyo_74k antonyo_74k In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)