avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In perioada de proba stai in preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In perioada de proba stai in preaviz?

In perioada de proba stai in preaviz? Am avut perioada de proba si am venit astăzi la serviciu pentru a anunța ca îmi dau demisia. Șeful de acolo tot spunea ca trebuie sa stau in preaviz si când i-am spus ca in perioada de proba nu se sta in preaviz s-a supărat.
Am completat cererea de demisie si m-a pus sa scriu va ave It bara echipament si nu am respectat programul de lucru.
Poate sa îmi desfacă contractul de munca pe motiv indisciplinat? Știu ca in perioada de prova activitatea de munca încetează si gata, fără alte explicații. Exista o excepție cum ca ai sta dau trebuie sa stai in anumite condiții?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
EugenGA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 7 Februarie 2023
Daca va dati demisia si aceasta este cu preaviz , atunci angajatorul dvs are dreptate .. numai daca depuneti incetarea c.i.m., in baza art.31 alin.3 C.mun., nu stati in preaviz in perioada de proba.
Daca va dati demisia si aceasta este cu preaviz , atunci angajatorul dvs are dreptate .. numai daca depuneti incetarea c.i.m., in baza art.31 alin.3 C.mun., nu stati in preaviz in perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre perioada de proba bbt bbt Va rog sa imi spuneti daca un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata trebuie sa aiba vreo clauza referitor la cele 90 zile de proba. In cazul ... (vezi toată discuția)
Demisie bex4uu bex4uu Am o intrebare...lucrez de luna cu contr de munca,daca imi dau demisia,trebuie neparat sa stau 20 zile in preaviz?(dc nu stau ce se intampla) (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IleanaHermann IleanaHermann Buna seara, sunt in perioada de proba de 30 zile si as dori sa stiu daca in acest timp imi dau demisia, trebuie sa stau in preaviz. (Contractul ce l-am semnat ... (vezi toată discuția)