avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca o persoana are ca act pe casa, un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca o persoana are ca act pe casa, un titlu de proprietate, ...

Buna ziua! Daca o persoana are ca act pe casa, un titlu de proprietate, poate vinde casa ? Si daca titlul de proprietate este considerat actul casei. MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:02, 8 Februarie 2023
Buna ziua!
Daca detineti un titlu de proprietate,inseamna ca sunteti proprietar.Puteti vinde.
ati intabulat, aveti cadastru si intabulare? Fara astea, nu puteti vinde.
Titlu de proprietate e actul dvs de proprietate
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
În titlul de proprietate se trec terenurile, nu construcțiile, cel puțin pe cele eliberate în baza legilor fondului funciar. Au existat niște acte denumite titluri de proprietate eliberate persoanelor care au cumpărat apartamente pe vremea regimului comunist... Despre ce fel de titlu de proprietate este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa act proprietate asupra imobilului florinbarbu florinbarbu Parintii mei locuiesc de peste 50 de ani intr-o casa la tara . La momentul respectiv nu a existat nici un act de transfer de proprietate (vanzare/cumparare, ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren morosanucarmen morosanucarmen Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)